HIPPE SPONTANE SCHOOLFOTO's

EENVOUDIG ONLINE KIEZEN EN BESTELLEN

Een andere schoolfotograaf?

Bent u op zoek naar een nieuwe schoolfotograaf? Een schoolfotograaf die hippe en spontane foto’s maakt? Een fotograaf die aandacht besteed aan de broertjes en zusjes foto’s alsof het een familieportret is. Die schoolfoto’s maakt met een frisse uitstraling?

HIP EN SPONTAAN

Ik maak alweer ruim 10 jaar schoolfoto portretten alsof het studioportretten zijn. Spontaan, ontspannen en hip en tegen een fris witte achtergrond. Met als uitgangspunt dat het voor ieder kind een fantastische belevenis is geweest waardoor ze leuk en spontaan op de foto staan. En de groepsfoto? U kunt kiezen uit 3 verschillende soorten: klassiek, modern en creatief.

KWALITEIT

We leveren kwaliteit die zich onderscheid. Zowel in fotografie en afwerking van de foto’s. Maar zeker ook in werkwijze. Uiteraard verliezen we daarbij de wensen van de school en ouders niet uit het oog. Ouders bestellen online. Hun vragen worden beantwoord door mijzelf en onze professionele helpdesk. Korte lijnen dus.

PRIVACY

Eric Konings Fotografie respecteert de privacy van de kinderen en de ouders. We werken volledig volgens de richtlijnen die de AVG stelt in het kader van schoolfotografie.

AFSPRAAK MAKEN?

Meer weten? Maak een afspraak. Dan vertel ik u het hele verhaal. Vul het onderstaande formuliertje in en ontvang voorafgaand aan onze afspraak een uitgebreide beschrijving van mijn werkwijze. Tot snel!

    Protected by CleanTalk Security