Ook bij u op school?

Eric Konings Fotografie

Een andere schoolfotograaf?

Bent u op zoek naar een nieuwe schoolfotograaf? Een schoolfotograaf die hippe en spontane foto’s maakt? Een fotograaf die aandacht besteed aan de broertjes en zusjes foto’s alsof het een familieportret is. Die schoolfoto’s maakt met een frisse uitstraling?

Een schoolfotograaf waarbij de foto’s volledig buiten school om online te bestellen zijn. Zonder gedoe en contant geld? Dan bent u bij mij aan het juiste adres

Hip en spontaan

Ik maak alweer ruim 10 jaar schoolfoto portretten alsof het studioportretten zijn. Spontaan, ontspannen en hip en tegen een fris witte achtergrond. Met als uitgangspunt dat het voor ieder kind een fantastische belevenis is geweest waardoor ze leuk en spontaan op de foto staan. En de groepsfoto? U kunt kiezen uit 3 verschillende soorten Klassiek en modern creatief.

Kwaliteit

We leveren kwaliteit die zich onderscheid. Zowel in werkwijze, fotografie en afwerking van de foto’s. Uiteraard verliezen we daarbij de wensen van de school en ouders niet uit het oog. Ouders bestellen online. Hun vragen worden beantwoord door mijzelf en onze professionele helpdesk. Korte lijnen dus.

Privacy

Eric Konings Fotografie respecteert de privacy van de kinderen en de ouders. We werken volledig volgens de richtlijnen die de AVG stelt in het kader van schoolfotografie.

Afspraak maken?

Meer weten? Maak een afspraak. Dan vertel ik u het hele verhaal. Vul het onderstaande formuliertje in of stuur me een e-mail en ontvang voorafgaand aan onze afspraak een uitgebreide beschrijving van mijn werkwijze. Tot snel!

schoolfotograaf-zeeland

[[[["field7","contains","@"]],[["show_fields","field25"]],"and"],[[["field7","contains_not","@"]],[["hide_fields","field25"]],"and"]]
1 Step 1
Naam school
no-icon
Aantal leerlingenyour full name
Voornaam
Achternaam

Je ontvangt zo een bevestigingsmail op bovenstaand email adres! Controleer de spelling. Niets ontvangen? Check je spambox!

Telefoon
call e0b0
Vraag/opmerking
0 / 500

Wanneer je op verzenden klikt ga je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden. Eric Konings Fotografie respecteert uw privacy

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder