HIPPE SPONTANE SCHOOLFOTO's

EENVOUDIG ONLINE KIEZEN EN BESTELLEN

Hippe schoolfoto’s Zeeland

Een andere schoolfotograaf?

Bent u op zoek naar een nieuwe schoolfotograaf? Een schoolfotograaf die hippe schoolfoto’s Zeeland maakt? Een fotograaf die aandacht besteed aan de broertjes en zusjes foto’s alsof het een familieportret is. Die schoolfoto’s maakt met een frisse uitstraling? Een fotograaf die gevestigd is in Zeeland. Korte lijntjes dus.

HIP EN SPONTAAN

Ik maak alweer ruim 10 jaar schoolfoto portretten alsof het studioportretten zijn. Spontaan, ontspannen en hip. Met als uitgangspunt dat het voor ieder kind een fantastische belevenis is geweest waardoor ze leuk en spontaan op de foto staan. En de groepsfoto? U kunt kiezen uit 2 verschillende soorten: klassiek of modern.

Hippe schoolfoto's Zeeland
KIES EEN ACHTERGOND

Wij fotograferen altijd tegen wit. De ervaring leert dat daardoor het accent op de kinderen wordt gelegd en de achtergrond niet afleid. Op die manier hoeven ouders vrijwel geen rekening te houden met de kleding van de kinderen. Wilt u liever toch geen witte achtergrond. Tijdens het bestellen van de foto’s kunt u uit 9 verschillende achtergronden kiezen, zodat u de foto’s naar u eigen smaak kunt samenstellen en laten printen.

Online bestellen

Ouders krijgen, nadat de foto’s uitgezocht, geoptimaliseerd en online staan, een inlogcode en wachtwoord. Deze worden via school of het kinderdagverblijf verstrekt. Daarmee logt men in en kan men in een persoonlijke en beveiligde omgeving kiezen uit meerdere foto’s (soms drie, vier, vijf of meer verschillende) per kind. Nadat u de bestelling is afgerond, betaalt men online en wordt de bestelling (volledig buiten school om) per post toegestuurd.

KWALITEIT

We leveren kwaliteit die zich onderscheid. Zowel in fotografie en afwerking van de foto’s. Maar zeker ook in werkwijze. Uiteraard verliezen we daarbij de wensen van de school en ouders niet uit het oog. Ouders bestellen online. Hun vragen worden beantwoord door mijzelf en onze professionele helpdesk. Korte lijnen dus.

PRIVACY

Eric Konings Fotografie respecteert de privacy van de kinderen en de ouders. We werken volledig volgens de richtlijnen die de AVG stelt in het kader van schoolfotografie.

Hippe schoolfoto's Zeeland

Maak een afspraak

Meer weten? Maak een afspraak. Dan vertel ik u het hele verhaal. Vul het onderstaande formuliertje in en ontvang voorafgaand aan onze afspraak een uitgebreide beschrijving van mijn werkwijze. Tot snel!

    Een greep uit de scholen waar ik gefotografeerd heb

    Referenties

    Protected by Security by CleanTalk